Suus Jurkjes

Ik ben Suzanne Donselaar, 32 jaar, en ik woon met Pim en onze dochter Zoë samen in Utrecht en werk bij netwerkbedrijf Liander als online marketeer. Naast deze drukke baan maak ik graag tijd voor vriendinnen, vrijwilligerswerk, sporten (ok niet zo graag), lezen etc.
En ik heb een grote verzameling. Jurkjes. Ik kan er niet genoeg hebben. Effen zwart voor in de zomer, effen zwart met lange mouw, gestreept, gebloemd, gekleurd. Dat de verzameling groot is wist ik, maar zo groot als dit had ik niet verwacht. Ik heb het namelijk aangedurfd te tellen en kwam tot een luttele 51. En waarschijnlijk worden of zijn dat er terwijl je dit leest al meer.

Deze blog over jurkjes is er voor jou
Herken je je in de volgende omschrijving? Iemand die van jurkjes houdt, hier niet al teveel geld voor uit wil geven, behalve voor dat ene gave, mooie jurkje dat wel heeeeeel mooi staat. En die bovendien wat tips van bijvoorbeeld leuke winkels wil ontvangen van een selfmade-made expert? En misschien nog wel meer over opvoeden, relaties etc.? Dan is mijn blog iets voor jou!