Suus Jurkjes

Blij met meer van hetzelfde

‘Alleen maar’ bloggen over kleren voelt soms ook zo leeg (haha, dit is pas de vijfde post, maar toch..). En dat is nieuwe kleren kopen soms ook. In het pashokje denk ik dan ook wel eens. Is dit jurkje echt nog wel nodig? Is het echt zo anders dan die ene in mijn kast die er qua ontwerp of kleur best wel (veel) op lijkt? Die ik – nu we er toch aan denken – niet supervaak aan heb?
Vaak is het antwoord ‘ja, eigenlijk wel’. Noem het oppervlakkig of materialistisch, maar ik word gewoon echt blij van nieuwe kleren. Ook al lijkt het een soms op het ander, het is vaak net weer anders (lees: leuker) te combineren. Ik gun mezelf dan ook best vaak iets nieuws. En dan heb ik dat jurkje of vestje zo vaak aan dat ik denk ‘zie je, ik had het tóch echt nodig’. En dat wetende loop ik dan dus ook vaak naar de kassa. En eenmaal thuis ziet m’n vriend niet eens dat ik iets anders aan heb of vindt het in ieder geval meer van hetzelfde….Best herkenbaar toch?

Geheelonthouding
Gelukkig kan ik het wel, periodes van minder of helemaal geen kleren kopen. Dat heb ik al een aantal keer bewezen en dan ben ik ook echt trots. Soms gun ik mezelf dan nog wel één ‘kleer’, maar kan me over het algemeen goed inhouden als de knop eenmaal om is. Het lijkt wel op snoepen! En dat laatste ga ik mezelf nu absoluut niet onthouden (het is al zwaar genoeg om zwanger te zijn ;) ), maar misschien moet ik toch op een soort dieet. Jurkjes kopen is met mijn groeiende omvang toch niet superleuk dus laat ik ook gaan bloggen over andere dingen waar ik blij van word of wat me bezig houdt…want hey, there is more to life than clothes!

Tot binnenkort!

2 reacties
  1. Sonja says: March 26, 20148:08 pm

    Hee Suus,

    Heel herkenbaar!! Soms hoop ik op een speciale gelegenheid zodat ik een reden heb om wat nieuws te kopen. Zo hadden we laatst een bruiloft waar ik een heel leuk jurkje voor heb gekocht. Al zeg ik het zelf. Ken je de webshop van ikenmijnkind.nl al? Daar hebben ze best veel positiejurkjes voor niet al te duur.

    Gr. Sonja

  2. Suus says: March 26, 20148:22 pm

    Oh ik ga eens kijken! Laten we meer gelegenheden organiseren :) )

Laat een reactie achter