Suus Jurkjes

Jongensachtige meisjeskleren of andersom?

En daar ben ik weer: wederom zwanger en wederom vol goede bedoelingen om nu echt verder te gaan met mijn blog. Maar wat doe je als je te horen krijgt dat je dit keer jongetje krijgt? Een gat in de lucht springen natuurlijk: verzameling compleet zoals m’n vriend Pim zegt! Het enige jammere eraan is dat je een jongetje – een verkleedfeestje, carnaval of een opmaakfeestje van zijn grote zus daargelaten – geen jurkjes aan kan doen. Zonde van het geld ook, want al Zoë’s kleertjes kan ik weggeven aan het goede doel of vriendinnen dacht ik. Maar is dat wel zo?

Een avondje kleren uitzoeken bij m’n moeder resulteert in een hele grote bak witte, blauwe en rode babykleertjes, een kleine tas roze en schattige kleertjes (want ik koop weinig roze maar ook al is t grijs, kleertjes hebben toch vaak pofmouwtjes, roezeltjes of een groot roze detail) en een berg met kleertjes die bij nader inzien nogal vies, oud of lelijk zijn. Is het dus wel zo dat je een nieuwe garderobe moet kopen voor een jongen? Dat valt dus wel mee!

Toch zal dat in de grotere maten anders zijn. Maar Zoë heeft ook nu vaak stoere kleren en soms zelfs van de jongensafdeling. Zoals een spijkerbloes die te leuk staat op een legging en blauwe kaplaarsjes die ook leuk te combineren zijn met een niet al te net jurkje. En straks voor ons ventje! Vanaf nu dus nog meer shoppen op de jongensafdeling van H&M, Zara voor Zoë…..en minder jurkjes ;) .

0 reacties
Laat een reactie achter