Suus Jurkjes

Voorlopig geen nieuwe jurkjes voor mij

In mijn vorige post vertelde ik dat ik veel van de 51+ jurkjes die ik bezit niet leuk meer vind. Soms omdat ze niet meer zo mooi zitten met mijn nieuwe figuur (lees: gelubberd buikje), maar ook omdat ik ze suf vind (zoals die van King Louis). Ik schaam me hier natuurlijk diep voor. Ik heb zoveel jurkjes en dan nog vind ik het niet goed genoeg. Ik kan het toch niet maken nog meer jurkjes aan te schaffen? Ja, ik heb mezelf toch nog een aantal jurkjes cadeau gedaan de afgelopen periode. Maar nu is t genoeg!

Alternatief 365 dagen project
Overal ontpoppen de 365 dagen projecten waarin mensen zichzelf doelen stellen om bijvoorbeeld een jaar lang elke dag een gedicht te schrijven of een jaar lang geen kleren te kopen. 365 vind ik zo rigide en inflexibel, daar heb ik geen zin in. Mijn plan is om pas een nieuw jurkje te kopen als ik ze allemaal, echt allemaal aan heb gehad! En af en toe zal ik een berichtje hierover posten. Lees je mee?

0 reacties
Laat een reactie achter